Cum cumpar

Comenzile se pot efectua telefonic sau direct online. In cazul comenzilor online, veti fi contactat in maxim 24h de un operator pentru a stabili detaliile. Plata se poate efectua prin banca sau cash.

In functie de cantitate, comenzile pot fi personalizate.

De asemenea daca aveti o cerinta speciala ce nu se regaseste intre produsele noastre ne puteti contacta prin formularul de contact sau direct la adresa office@mobilabaroc.ro

In imaginile de mai jos va vom prezenta cum sa realizati o cerere de oferta sau chiar o comanda.

ATENTIE! ACESTE CERERI NU PRESUPUN NICI UN FEL DE OBLIGATIVITATE MATERIALA DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA!

1. Pentru a putea comanda un produs(sau mai multe), trebuie sa selectati cantitatea dorita si apoi sa apasati butonul Adauga in cos.

Alegerea cantitatii si adaugarea produsului in cos

2. Dupa ce veti apasa pe butonul Adauga in cos, vi se va deschide aceasta mica fereastra. In cazul in care doriti sa va mai uitati pe site sau sa mai alegeti si alte produse, apasati pe iconita X din dreapta sus. Daca doriti sa finalizati comanda si sa o trimiteti catre noi apasati pe butonul rosu Finalizare comanda.

Produsul a fost adaugat in cosul de cumparaturi.

3. Daca veti apasa pe butonul Finalizare comanda vi se va deschide aceasta pagina. Veti completa datele necesare, de asemenea daca aveti observatii ni le puteti scrie in coloana observatii. Pentru a continua procesul de trimitere apasati pe butonul rosu Continuare.

Detalii livrare

4. Acesta este ultimul pas in trimiterea unei cereri de comanda. Privind datele de facturare ni le puteti scrie aici sau daca nu doriti acest lucru puteti trimite cererea fara aceste date apasand butonul rosu Finalizare comanda.

Detalii factura

5. De asemenea, daca intre timp ati adaugat produse in cosul de cumparaturi si doriti sa vedeti lista produselor sau valoarea acestora puteti apasa in partea din dreapta sus a oricarei pagini pe butonul COS DE CUMPARATURI si vi se va deschide pagina COS DE CUMPARATURI ce va include toate aceste informatii.

Cos de cumparaturi